Husdjur har vi! Lägger vi ihop dem allihop så har vi en hel flock - vi har dock inte vågat blanda dem allihop - det hade nog blivit "lite kaosartat". Såklart följer de med på våra resor.

 

Mats och Annika har:

 

 

 

Katten Bamse är en helig Birma (ja, det heter faktiskt så). Bamse som är född juni 2002 är lat och är en riktig livsnjutare. Han är mycket glad för mindre husdjur, men käkar dem tyvärr!

 

 

 

 

 

 

 

Katten Gaia är också en helig Birma. Gaia född i juli 2000 är livsnjutare och filosof. Hon har bra CV. Gaia sköter bokföringen och har noga koll på hur många Bamse och Tilde käkar upp.

 

 

 

 

 

 

Tom och Helena samt barnen Pontus, Linus och Linnéa har:

 

 

Rottweilern Tilde föddes i april 2003. Hon var då liten, söt och luddig. Tilde är vaktchef i vaktstyrkan "DRÄPO" och går under benämningen "Sheriffen", hon älskar tjuvar och sväljer allt under 70 kg hela, större måste delas vilket hon snabbt, lätt och effektivt fixar själv. Huvudmålet är att vakta våra bussar när vi är ute och kör - hennes ledord är: Intruders will be bitten, survivers will be bitten again!

 

 

 

 

Har du träffat Tilde och tycker att hon verkar gudasnäll, så är det för att hon lever två liv - ett när vi är i närheten och ett när vi är iväg.

 

 

 

 

 

 

Fiskarna i akvariet får dock stanna hemma, några av dem vägrar använda bilbälte och dessutom skvätter de så bedrövligt i bussen!

 

nightrider.se